Leren tassen in alle maten

Leren tassen in alle maten

Bij leren tas bestellen kun je voor een moeilijke keus komen te staan. Want wat voor tas wil je? Je moet bijvoorbeeld denken aan:

  • formaat
  • kleur
  • vorm
  • soort sluiting

En zo zijn er wel meer zaken waar je rekening mee kunt houden. Kies je bijvoorbeeld voor leren tassen, sta dan stil bij de kwaliteit van het leer. Dit is niet altijd van hetzelfde niveau. Als het al echt leer is, daar moet je ook soms je vraagtekens bij zetten. Ga je voor een merktas?

Verzeker jezelf ervan dat het een echte versie is en niet een nagemaakte. Je kunt kiezen voor het tweede, maar doe dit bewust. Laat je niet neppen. Zonde van je geld en je zult er een stuk minder lang plezier van hebben.

Ga eens naar een winkel waarvan je zeker weet dat ze echte leren tassen verkopen en vergelijk dat in een winkel met tassen van nep leer. De celine bag, bijvoorbeeld, is van echt leer. Zo zul je het verschil leren zien en kun je een oprechte keuze maken. Echt leer gaat heel lang mee. Dat is je investering dus meer dan waard.

Kwaliteit van leren tassen

Kies jij voor een tas van leer? Dan zul je daar weinig omkijken naar hebben. Je kunt de tas voor gebruik inspuiten met een spray speciaal bestemd voor leren tassen. Hiermee bescherm je de tas extra tegen vocht. Ondanks dat echt leer hier al zeer goed tegen bestemd is.

Als je de spray gebruikt doe dit dan licht en herhaal dit een of twee keer per maand. Er zijn ook verzorgingsproducten om het leer soepel te houden. Dit is verstandig als je je leren tassen niet regelmatig gebruikt. Dan kan het leer hard worden en daarmee gaat de kwaliteit erop achteruit.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *