Givenchy

Designer items in je eigen kledingkast

Het fashionweek seizoen is in volle gang en overal op de catwalk verschijnen de artistieke uitingen van de vele verschillende designers. De modellen dragen de meest bijzondere creaties, die er eerder uitzien als kunstwerken dan outfits die je zelf ooit zou dragen. Op instagram komen alle bijzondere creaties voorbij en niks lijkt te gek. Hoe groter, hoe gekker, hoe beter, lijkt het wel. Alle soorten kleuren, combinaties van stoffen, pasvormen en ga zo maar door. Als je het zo bekijkt, is het begrijpelijk dat de prijzen van designer kleding ongekend hoog zijn.

 

Verschillende stijlen

Wat opvallend is, is dat elk merk zijn eigen identiteit heeft. Dior en chanel zijn al snel meer chique en met natuurlijke kleuren. Gucci heeft zijn eigen unieke stijl met de rode en groene strepen, de opvallende prints en gekke combinaties. Ook Louis Vuitton heeft een echt eigen unieke identiteit en elk stuk is weer een verrassende creatie. Uiteraard zijn de kledingstukken op de runway niet op die manier te vinden in de winkels en zijn deze outfits vooral de inspirerende basis van de items die te vinden zijn in de boutique winkels van deze merken.

 

Steeds vaker in het straatbeeld

Toch worden deze ‘haute couture’ merken steeds vaker in het straatbeeld gespot. De unieke items van de designer merken worden gecombineerd met meer basiskledingstukken, om toch een outfit een unieke draai te geven. Ook onder jongeren zijn de merken niet weg te denken. Ondanks de iets hogere prijzen van de kledingstukken of accessoires, investeren vele mensen in items van deze merken met bijzondere ontwerpen en uitmuntende kwaliteit. Een van de merken die ook de laatste tijd populairder is geworden, is givenchy. Dit merk brengt items uit die goed binnen het straatbeeld passen en goed te combineren zijn. Een ander merk dat veel aandacht krijgt, vooral door de uitgebrachte schoenen, is balenciaga. Hier moet je wel wat voor over hebben, maar dat heb je wel een opvallend item bemachtigt.

 

Mixen maar

Het is leuk om kledingstukken van bijvoorbeeld Givenchy te mixen met alledaagse items, om een leuke, eigentijdse outfit te vormen. Steeds vaker zijn deze designer items beschikbaar via verschillende winkels en kun je een goede deal krijgen, zodat het niet een te groot gat in de portemonnee achterlaat. Het kost misschien wat tijd om te sparen, maar door het te combineren met de rest van je kledingkast, zal het uiteindelijk meevallen en loop je erbij om door een ringetje te halen.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.