Fashionable in en om het huis

Wanneer je denkt aan kleding voor in huis dan zijn dat vaak de pyjama’s en de badjassen. Maar je kan ook leuke setjes kopen voor in huis om te combineren, het is natuurlijk niet verplicht om je thuis in een oud nachthemd dames te gooien en dan op de bank zitten. Het is nog beter als jij je goed voelt wanneer je op de bank zit en tv kijkt, dan ontspan je ook gelijk weer. Dus om jouw loungewear te verbeteren hebben wij hier meerdere tips.

Sets

Vaak als je thuis zit gooi je van alles over elkaar, een oude joggingbroek met een shirt of een pyjama set waar je de blouse niet meer kan vinden dus dan maar een ander shirt erop. Maar zonder alles te matchen kan je er ook nog wel leuk uit zien hoor, alleen een set pyjama staat toch altijd wat netter en zit dan vaak ook beter. Dus kijk eens voor een leuke pyjama set. In een mooie neutrale kleur en dan natuurlijk wel lekker zacht. Comfort komt voor fashion, maar het kan ook beide zijn. Een goede oplossing is dan bijvoorbeeld zo’n teddy pyjama set, deze zijn warm en zacht en geven je het gevoel alsof je op de wolken ligt. Een must voor in de koude wintermaanden, hoef je gelijk ook minder snel de verwarming aan te zetten. Als je liever wat sportiever hebt kan je natuurlijk ook kijken voor een leuk jogging setje, een mooie joggingbroek met bijpassend shirt of sweater. Dit is comfortabel maar ook sportief, en is ook iets wat je misschien sneller aan zou doen als je rondom het huis werkt waar mensen je kunnen zien.

Badjassen

Ben jij iemand die het in de nacht wel altijd warm heeft, kijk dan voor een korter satijnen setje of iets wat misschien luchtiger is. Een luchtige pyjama set, in dezelfde kleur met bijpassende sloffen en een badjas bijvoorbeeld. Als jij het namelijk wel koud hebt als je uit bed stapt dan kan een badjas je beste vriend zijn. Je hoeft je namelijk niet eens om te kleden en kan dan gewoon in de kleding waarin je sliep door het huis lopen. Maar wel in comfort met de warmte van een badjas. Maar als jij zelf zoiets hebt van ik heb het helemaal niet koud, kijk dan bijvoorbeeld voor een matchende badjas met dat satijnen pyjama setje. Dit staat namelijk erg mooi en geeft ook meer flair aan je outfit.

 

Sloffen

Als het al niet om je kleding gaat dan kan je altijd kijken naar sloffen, er zijn genoeg sloffen voor iedereen. Wil je liever bijpassende bij je setje om er nog meer fashionable uit te zien of wil je liever de gekste sloffen die je outfit leuker maken. Je kan natuurlijk kiezen voor mooie open sloffen, een perfecte look met de satijnen set maar ook teddy sloffen voor het mooie warme setje om je voeten dus ook warmer te houden. Maar je kan ook kiezen voor gesloten sloffen, deze zijn erg lekker wanneer de vloer zo koud is in de wintermaanden. Dan hoef je uit bed niet gelijk op de koude vloer te stappen, dat is namelijk echt niet prettig als je net uit je warme bed komt.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.