Goedkope maar geweldige toevoegingen aan je outfit

Een kleine toevoeging aan je outfit, je denkt dat het niet zo veel verschil maakt, maar zo’n kleine toevoeging kan jouw outfit helemaal compleet maken. Een stijlvolle muts of omslagdoek voor dames kan echt het verschil maken in de winter, hoe klein het ook lijkt te zijn, aangezien je voor het grootste gedeelte bedekt bent in de winter en deze kleine accessoires je een geheel nieuwe uitstraling kunnen geven. Maar ook ‘s zomers kunnen degelijke accessoires een mooie toevoeging zijn aan je outfit. Lees hier meer over hoe je dit kunt benutten zodat jij zometeen straalt.

Accessoires in felle kleuren

Vooral ‘s zomers zijn felle kleuren een grote trend, maar heb je er al eens over nagedacht om iets kleins, zoals bijvoorbeeld nieuwe veters voor je schoenen, in een felle kleur aan te schaffen? Het zal je verbazen hoe stylish dit eruit kan zien. Gecombineerd met een mooie handtas of (zomerse) omslagdoek in dezelfde kleur zorg je voor een unieke en vrolijke uitstraling. Ook kun je helemaal voor sensatie gaan door 2 verschillende kleuren veters in je schoenen te rijgen, zo spring je overal tussenuit!

Sieraden om je outfit te accentueren

Met sieraden kun je eigenlijk nooit fout gaan, maak probeer het kleinschalig te houden. Iemand die van top tot teen bedekt is in sieraden zal niet echt meer een speciale uitstraling geven. Een armband, oorbellen of ketting zijn geweldig om je outfit mee te accentueren en deze sieraden hoeven echt niet duur te zijn. Een zilveren of gouden sieraad is natuurlijk prachtig, maar het is zeker niet nodig om een prachtige outfit samen te kunnen stellen. Creativiteit is het allerbelangrijkste!

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.