Grote maten herenkleding: de mogelijkheden

Je kent het vast wel: je bent lekker aan het shoppen en je ziet een leuke set kleding liggen. Eenmaal in de paskamer belandt, probeer je het te passen. Helaas, net te klein. Een maatje meer is helemaal zo gek nog niet, maar doordat er weinig kleding in je maat zijn kan dit leiden tot veel frustraties. Heb je wel eens aan grote maten herenkleding gedacht?

 

Waar koop je grote maten herenkleding

Grote maten herenkleding kan je in verschillende winkels kopen. Er zijn zelfs gespecialiseerde winkels waar je deze maten kunt verkrijgen. Wel zo fijn dat je dan weet dat ze echt jouw maat hebben. Hiermee voorkom je teleurstelling en weet jij ook nog eens leuke kledingstukken in jouw maat te kunnen scoren!

 

Tips bij het kopen van grote maten herenkleding

Ondanks dat deze shops het je leven een stuk makkelijker maken, is het toch handig om op een aantal punten te letten. Lees hieronder onze tips!

 

  • De juiste pasvorm. Zorg voor een goede pasvorm. Wanneer jij ervoor kiest om een te grote maat te dragen of kiest voor een ‘baggy’ look, kan dit ervoor zorgen dat je er groter uitziet. En dat wil je natuurlijk voorkomen!
  • Wil je een overhemd kopen? Dan worden er vaak gebruik gemaakt van coupenaden. Dit zorgt namelijk voor een getailleerde look. Deze kan je eenvoudig weghalen, zodat de overhemd aangenamer zal zitten.
  • Let op het patroon. Kies bijvoorbeeld verticale strepen in plaats van horizontaal. Door te kiezen voor horizontale strepen, lijkt je lichaam breder. 
  • Draag verschillende kleuren. Door verschillende kleuren te dragen, valt je figuur minder op. Door dezelfde kleur shirt en jeans te dragen, oogt je lichaam groter en dat is iets wat je voorkomen.
  • Mocht een kledingstuk niet helemaal fijn zitten, dan kan je ook nog langs de kledingmaker. Zo kunnen diverse kledingstukken op maat worden gemaakt en zit jij een stuk aangenamer in je kleding!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.