bedrijfskleding bedrukken

Tips voor een unieke branding: je bedrijfskleding bedrukken

Een unieke en authentieke uitstraling van je bedrijf creëren kan op een heel gemakkelijke manier. Laat je bedrijfskleding bedrukken. Met een gepersonaliseerd ontwerp word je herkenbaar en maak je onderscheid tussen jou en je concurrentie.

In deze blog vind je creatieve tips om je eigen branding te creëren en je bedrijfskleding te bedrukken. Vind hier de inspiratie om voor je eigen onderneming een unieke uitstraling te verzorgen.

De voordelen van het bedrukken van bedrijfskleding

Het bedrukken van je bedrijfskleding is een geweldige marketingstrategie. Het kan je merk in het beste licht neerzetten en meer omzet genereren.

Sommige bedrijven gaan nu verder dan alleen het afdrukken van hun logo op shirts en het maken van gepersonaliseerde kleding voor werknemers. Zo heeft een bedrijf een custom-fit overhemd ontwikkeld dat is gemaakt van 100% katoen, zodat medewerkers het de hele dag comfortabel dragen.

Er zijn veel voordelen aan het bedrukken van je bedrijfskleding. Denk daarbij aan het besparen van geld op productiekosten. Maar ook ben je minder tijd en energie kwijt aan het ontwerpen van nieuwe kledingontwerpen en haal je een beter investeringsrendement uit het marketingaspect van bedrukte overhemden.

Hoe je eenvoudig een op maat gemaakt bedrijfskleding ontwerp maakt dat er geweldig uitziet

Het is belangrijk voor bedrijven om een professionele uitstraling te hebben voor hun medewerkers. Ze kunnen kiezen uit een reeks vooraf gemaakte ontwerpen of hun eigen unieke kleding maken.

Bij custom design gaat het niet alleen om de looks, maar ook om de functionaliteit en het comfort van je kleding. Hier zijn enkele tips om je bedrijfskleding te laten bedrukken, er geweldig uit te laten zien en er het beste uit te halen:

  1. Begin met de basis: pasvorm, stof en kleur
  2. Bedenk wat je nodig hebt om te doen – werken of spelen? Hoe ga je het dragen? Hoe lang blijft dat zo? Waar ga je het voor gebruiken?
  3. Kies je stijl – casual of formeel, eigentijds of traditioneel
  4. Kies materialen die duurzaam zijn, maar ook goed zijn met vochtopname en luchtstroom

Tips voor het kiezen van het juiste type overhemdontwerp en -stijl

Er zijn veel verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van het juiste type overhemd en stijl voor je bedrijf. Als je niet zeker weet wat je bedrijf moet dragen, volgen hier enkele tips voor het kiezen van het juiste type overhemdontwerp en -stijl.

De eerste stap is om het doel van je bedrijf te identificeren.

  • Wat wil je dat de kleding van je bedrijf zegt?
  • Welk beeld wil je dat het projecteert?
  • Welke waarden wil je dat het uitstraalt?

Als je eenmaal een idee hebt, bedenk dan welke kleuren het beste bij die afbeelding of boodschap passen. Heb je dat gedaan, denk dan eens na over de levensstijl die ze vertegenwoordigen. Is de bedrijfskleding die je laat bedrukken casual, formeel of ergens daar tussenin? Bedenk hoe vaak mensen ze zullen dragen en of de kleding comfortabel genoeg zijn.

Bedrijfskleding laten bedrukken

Welke bedrijfskleding laat je bedrukken?

Wat voor kledingstukken dragen jij en je medewerkers op het werk en wil je graag laten bedrukken voor die unieke uitstraling?

·      T-shirt voor werk bedrukken

T-shirts hebben een lange geschiedenis als een vorm van vrijetijdskleding die bij meerdere outfits kan worden gedragen en als marketingtool kan dienen. Ze kunnen ook worden gebruikt om het bewustzijn voor bepaalde oorzaken te vergroten. Een T-shirt als bedrijfskleding heeft een informele en casual uitstraling. Is jouw bedrijf informeel en casual, dan kun je je medewerkers heel goed in een bedrukt T-shirt laten rondlopen. Is niet alleen fris en comfortabel, maar ook heel stijlvol.

·      Werkbroek bedrukken

Werkbroeken zijn belangrijk voor elk bedrijf. Ze stellen medewerkers in staat om te allen tijde een professionele uitstraling te hebben. Het bedrukken van werkbroeken kan echter tijdrovend en duur zijn, daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun werkbroeken te laten bedrukken met een logo. Door hun bedrijfskleding te laten bedrukken met een logo kunnen bedrijven hun kleding stylen zoals ze willen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kosten.

·      Horecakleding met opdruk

Een schort is een kledingstuk dat voornamelijk wordt gedragen ter bescherming, maar ook als decoratie, hetzij als onderdeel van uitgebreide kleding of als alledaagse kleding. Het woord komt van het Franse woord “a’pruniere”, wat “schort” betekent. Werk je in de horeca, dan is de werkschort een belangrijk onderdeel van je bedrijfskleding. Het zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, het beschermt je eigen kleding tegen vlekken door eten en drinken.

Met het logo van je bedrijf op je schort, wordt de professionele uitstraling nog professioneler. Laat je deze bedrijfskleding bedrukken, dan zorgt het voor herkenbaarheid en maak je de juiste keuzes, dan gaan de kleuren en stijl mooi op in de branding van je bedrijf.

·      Werkjas laten bedrukken

Op maat gemaakte jassen zijn een geweldige manier om je merk of bedrijf te promoten. Ze zijn ook een kosteneffectieve manier om gepersonaliseerde geschenken te geven. Geen tijd om je eigen werkjas op maat te ontwerpen, te laten bedrukken en te bestellen? Dat is waar de professionals binnenkomen. Met merken als Nike, Levi’s, Ralph Lauren en meer vind je de perfecte match voor elke gelegenheid.

Zeker als jij of een van je collega’s veel onderweg bent, is een bedrukte werkjas een must. Het is namelijk een heel gemakkelijke manier om in korte tijd en zonder al te veel moeite reclame te maken voor je bedrijf. Voorbijgangers en mensen die je onderweg ontmoet zullen meteen jouw bedrijf herkennen en later nog eens naar je bedrijfsnaam googelen.

Waarmee laat ik mijn bedrijfskleding bedrukken?

Heb jij al nagedacht over hoe je jouw bedrijfsbranding tot uiting wilt brengen? Met bedrijfskleding die je professioneel laat bedrukken zorg je op een eenvoudige en stijlvolle manier voor meer onderscheid en herkenbaarheid. Door naast de inrichting van je bedrijfspand ook aandacht te geven aan de bedrijfskleding, is het plaatje compleet en zorg jij voor een complete en professionele uitstraling van je bedrijf. Denk dus goed na over de bedrijfskleding waarmee jij en je medewerkers de branding van je bedrijf willen uitstraling en laat de kleding professioneel en met een strak eindresultaat bedrukken.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.