Zomer regenjassen voor dames: 4 belangrijke trends

Nederland en regen: twee dingen die onlosmakend met elkaar verbonden zijn. Zelfs in de zomer hebben we in ons kikkerland enorm veel regen. Een zomer regenjas lijkt daarom onmisbaar voor je garderobe. Naast dat deze jassen enorm functioneel zijn, zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in trendy modellen, zodat ook nog eens goed voor de dag komt. Een aantal jaren geleden was dit nog niet het geval. Gelukkig zijn er nu steeds meer zomer regenjassen verkrijgbaar. In deze blog bespreken we 4 belangrijke trends op het gebied van regenjassen.

De Trenchcoat

De trenchcoat is een zomer regenjas die je zowel netjes, trendy of sportief kunt dragen. Met deze veelzijdige jas ben je dus altijd goed gekleed. Voor degenen die niet van een regenhoed of capuchon houden, is deze jas ideaal. De meeste varianten hebben ook nog eens een afneembare capuchon. Je bepaalt dus zelf of je deze eraf haalt of niet.

 

Kleuren 

Hou je van opvallende, vrolijke kleuren? Dan hebben we goed nieuws voor je. Toevallig zijn zomer regenjassen in verschillende kleuren helemaal hot. Net als bij de trenchcoat kan je er modieus uitzien en ben je volledig beschermd tegen de regenbuien in ons land.

Verschillende prints

Naast een stijlvol trenchcoat of een zomer regenjas met trendy en opvallende kleuren zijn er ook jassen met verschillende prints. Perfect als je iets op zoek bent naar iets extra’s. Tegenwoordig is er een groot aanbod aan jassen met prints. Dus reken er maar op dat jij je ideale regenjas met print zult vinden.

Minimalistisch

Hou je van een rustige regenjas? Dan ben je gelukkig niet de enige. Een regenjas met een minimalistisch design hoeft geen probleem te zijn. Integendeel, ze zien er juist heel netjes en trendy uit.

 

Het maakt niet uit wat voor regenjas je leuk vindt. Tegenwoordig is er een enorm aanbod aan zomer regenjassen: dit was een enkel jaren geleden nog niet het geval. Er is in elk geval voldoende keuze!

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *